Byg dine egne Windows 8 Apps – og øg produktiviteten

VENZO tilbyder lige nu Windows 8.1 Apps PoC workshops med fokus på Windows som mobil platform. Tilbuddet er en del af konceptet ZOBlue, som VENZO står bag sammen med Microsoft app-partneren Bluefragments.

Med ZOBlue konceptet får du mulighed for at teste Windows 8.1 platformen, og hvordan du anvender forretningsapps og skaber synergi på tværs af enheder. Konceptet bygger på udvikling af apps til dine forretningsbehov, og via en Windows 8.1 Proof-of-Concept (PoC) får du hjælp til alt fra udrulning af Windows 8.1 platfor­men til udvikling og anvendelse af LoB apps samt håndtering og administration af mobile devices.

Lige nu tilbyder vi udvikling af en testapp til din forretning samt deployment af Windows Platformen og LoB Apps. Dette er samtidig en unik mulighed for at få analyseret dine mobile behov – og PoC’en tager udgangspunkt i en workshop med fokus på din virksomheds behov:

Hvilken type devices og hardware er det rigtige for jer? Hvilket OS skal I køre med? Hvordan er jeres cloud-infrastruktur? Hvordan håndterer I administration og sikkerhed af de mo­bile devices? Hvordan er jeres løsning supporteret? Hvordan anvender I LoB apps? Hvilken oplevelse skal jeres brugere have, og hvordan understøtter I bedst muligt produktiviteten? Det er alt sammen elementer, som er afgørende for at opnå en succesfuld imlementering af dit mobility projekt.

Se mere om PoC-tilbuddet og kontakt os for mere information.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s