Bliv Cloud Ready og slip medarbejderne løs fra skrivebordet

Byt usikkerheden ud med sikkerhed i skyen, og øg samtidig virksomhedens mobilitet og produktivitet. Ved at få afprøvet de muligheder, en samlet løsning i Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS) kan tilbyde, får I testet og analyseret virksomhedens behov for sikkerhed og styring på mobile enheder.

Medarbejderne bliver stadig mere mobile. Arbejd-hjemme dage og krav om direkte adgang til virksomhedens data når medarbejderen er til møder hos kunder, øger behovet for at skaffe sig overblik. Samtidig øges ønsket også om at sikre bruger, enheder og data, og for at lette presset på administrationen, så IT-afdelingen ikke bruger uforholdsmæssigt megen tid på brandslukning og banale supportopgaver.

De to Microsoft partnere 2ndC og VENZO er gået sammen om at tilbyde et testforløb af løsningen EMS til virksomheder, der overvejer at give medarbejderne adgang til virksomhedens data via mobile enheder, men som er nervøse for at kompromittere virksomhedens datasikkerhed. Testforløbet vil foregå som en sikret proces i et lukket testmiljø, og vil ikke kompromittere virksomhedens drift. Efter forløbet, der kun vil kræve engagement fra virksomheden i sammenlagt fire dage, vil der blive udarbejdet en rapport, som kommer til at indeholde en konklusion og en anbefaling til det videre forløb.

Christian Petersen, CCO for VENZO, fortæller om samarbejdet: ”Med vores fælles tilbud får kunder netop mulighed for at afprøve EMS og derigennem få lov til at eksperimentere med Device Management, der styrer adgangen til de mobile enheder ”. Jesper Bergstedt, CEO for 2ndC A/S tilføjer: ”Virksomhederne ønsker at være mere produktive på forskellige mobile enheder og samtidig at være til stede på de platforme hvor Software as a Service – som f.eks. Office 365 – findes. De testforløb vi tilbyder med VENZO, er baseret på vores fælles erfaring, og udviklet i tæt samarbejde med kunder for bedst at kunne imødekomme deres behov”.

Begge virksomheder har mange års erfaring inden for deres felt og har begge tidligere modtaget Microsoft Partner Awards indenfor deres respektive kernekompetencer. VENZO er Microsoft Guldpartner i Desktop, Management & Virtualization og i Messaging, og blev i 2013 kåret af Microsoft som Årets Deployment Partner. 2ndC er Microsoft Managed Guldpartner i Collaboration & Content, og i Identity & Access. I 2013 modtog 2ndC A/S prisen for Årets Microsoft Innovation Partner. ”Det sætter forventningerne i vejret, når to stærke Microsoft-partnere som VENZO og 2ndC går sammen om at skabe nye produktivitetsløsninger,” udtaler Microsofts salgsdirektør Kamilla Jørning Roost og fortsætter: ”Jeg forventer, at de to virksomheder vil levere værdifulde og innovative løsninger, der både vil give tilfredse medarbejdere og vise resultater på bundlinjen hos vores fælles kunder.”

Mange virksomheder benytter i dag mobilitet som et konkurrenceparameter. Teknologien er moden og tilgængelig, så slip medarbejderne løs fra kontoret og lade dem arbejde smartere og mere produktivt på deres pc’er, tablets og mobile enheder.

Se mere her.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Microsoft, VENZO og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s