Kom godt i gang med Windows 8

I et nyt samarbejde med Bluefragments giver VENZO dig mulighed for at teste Windows 8.1 med tilhørende forretningsapplikationer, så du kan få maksimal værdi af den nye platform.

Du får et samlet testforløb, hvor vi hjælper dig med at udrulle og teste Windows 8.1 i din virksomhed med mulighed for at installere et antal udvalgte apps til virksomhedsbrug. Det er en unik mulighed for at udnytte den nye platform til fulde og skabe forretningsværdi med brugen af apps.

I VENZO er vi eksperter i udrulning af Windows platformen; bl.a. er vi kåret af Microsoft som Årets Deployment Partner tre år i træk og senest i 2013. VENZO er gået sammen med de bedste, når det kommer til udvikling af apps til Windows 8 platformen, hvor Bluefragments bl.a. er kåret af Microsoft som Årets App Partner i 2013. Det gør os til en stærk samarbejdspartner, når du skal i gang med Windows 8.1 – fra udrulning og udviklingen af løsningen til brugen af apps.

Christian Petersen, Vice President, Sales i VENZO udtaler: “På baggrund af vores erfaring med infrastruktur og udrulning af Windows 8.1, kan vi tilbyde nogle af markedets mest gennemtestede løsninger. Det er vores erfaring, at kunderne opnår størst mulig værdi og udbytte af deres investering i Windows 8.1, når der er styr på den grundlæggende udrulning og brugen af apps. Med vores fælles tilbud får kunder netop mulighed for at afprøve Windows 8.1til et udvalgt antal brugere og samtidig eksperimentere med brugen af apps”.

Thomas Martinsen, CEO for Bluefragments udtaler: “I takt med at Windows 8.1 og touch teknologien udbredes efterspørger flere og flere virksomheder forretningsapps med fokus på en nem, intuitiv og lækker brugergrænseflade. Mange danske virksomheder ønsker dels at være mere produktive på mobile enheder og dels at være til stede på de platforme, hvor deres kunder er, og her er apps et godt sted at starte. De apps, vi tilbyder i testforløb med VENZO, er baseret på vores fælles erfaring og udviklet i tæt samarbejde med kunder for bedst at imødekomme generelle forretningsbehov, bl.a. inden for administration og salg”.

Læs mere om vores fælles Windows 8 tilbud eller kontakt VENZO

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s