Årets Deployment Partner – for tredje år i træk!

I går aftes blev VENZO kåret som ”Årets Deployment Partner 2013” ved Microsofts årlige Partner Awards show. Således er det tredje år i træk, at VENZO løber med titlen som bedste Microsoft Partner inden for Deployment

Vi er meget stolte af, at vi har formået at fastholde vores status som Årets Deployment Partner – ikke blot i to år, men nu i tre år i træk! Det er en stor anerkendelse af den professionalisme og kvalitetsmæssige høje standard, som kendetegner vores Microsoft-forretning, og et tydeligt bevis på, at vi er rigtig gode til det, vi gør”, udtaler Vice President og Partner i VENZO, Christian Petersen.

Som tredobbelt vinder af Årets pris for Deployment understreger VENZO sin position som førende leverandør af deployment-løsninger – ikke alene på Windows-platformen, men også i forhold til Microsofts øvrige produkter – og anerkendelsen af VENZO som Årets Partner skal ikke mindst ses i lyset af VENZO’s evne til at opnå indsigt og værdi gennem et stærkt samarbejde med både Microsoft og andre Microsoft-partnere om at skabe holdbare løsninger for vores kunder.

Priserne blev uddelt ved et storslået arrangement i Moltkes Palæ i København. VENZO takker for en vellykket aften og ønsker vinderne af de øvrige kategorier et stort tillykke.

Se alle vindere og finalister på Microsofts Partnerblog.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Microsoft, VENZO og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s