Campus Days 2013 – How Microsoft deployed Windows 8.1

Sessionen “How Microsoft deployed Windows 8.1” bød på et indlæg af Microsoft, hvor fokus var på, hvordan Microsoft har håndteret den interne udrulningsproces i forbindelse med Windows 8.1.

Generelt set gjorde Microsoft en del ud af det sociale aspekt og fik informeret brugerne i god tid. Spørgsmål som: Mister jeg data? Hvor lang tid tager det? blev besvaret via sociale medier, som f.eks. Yammer eller lignende.

De forskellige opgraderingsprofiler blev identificeret, f.eks. om der var hurtig forbindelse, om der skulle bruges WDS eller USB nøgler samt andre faktorer, der afgjorde, hvordan opgraderingen skulle foregå.

Begreber som USMT, applikationer mv. blev analyseret, herunder line of business applikationer, databeskyttelse og det at levere en pc til brugerne, der var klar til brug.

Maskinernes image blev bygget med MDT og LTI. Man kan diskutere, om det er den fede måde at arbejde på, hvis alternativet er en unattended byggeproces i SCCM. Omvendt er det let at gå til. Der blev brugt Replication Servers til at få imaget ud på branch distributionspunkter. Dvs. at der var en del HUB-servere rundt om i forskellige datacentre til at fordele loadet.

Det væsentligste fra sessionen var omkring Microsofts brug af en opgraderings-wizard, der gav brugerne mulighed for f.eks. at bygge USB-nøgler og på den måde forme deres eget installations- og opgraderingsforløb. Specielt denne metode er værd at bemærke, da det kan være med til at gøre et opgraderingsforløb let og overskueligt for slutbrugerne, der selv får indflydelse på selve opgraderingen og forløbet.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Campus Days, Microsoft, Windows 8 og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s