VENZO lancerer nyt kommunekoncept

I dag lanceres Kommunekonceptet, der er et tilbud til de danske kommuner om udrulning og migrering af Windows og Office – med mulighed for at spare op til 80 % af normalprisen

Konceptet bygger på en attraktiv totalløsning, der giver den enkelte kommune mulighed for at gennemføre en samlet udrulning og migrering af Windows og Office i tæt samarbejde med 1-4 andre selvvalgte kommuner. Med afsæt i VENZO’s best practise, erfaringsudveksling på tværs samt fælles uddannelsesaktiviteter kan der ved at tilgå Kommunekonceptet opnås besparelser på over DKK 1 mio.

Kommunekonceptet er udviklet i et tæt samarbejde mellem VENZO, Optimentor og Microsoft. VENZO og Optimentor er begge Microsoft certificerede partnere med stor erfaring fra den offentlige sektor. Den fælles erfaring og ekspertise fra lignende migreringsopgaver gør det muligt at strukturere processen og udnytte den opbyggede knowhow til at levere en særlig kommuneløsning af høj kvalitet til en ekstraordinær lav pris.

Læs mere om kommuneløsningen og kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig – så du kan komme i gang og opnå gevinsterne ved Windows og Office!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i ConfigMgr, Microsoft, sccm 2012, System Center, VENZO, Windows 8 og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s