VENZO kåret som Årets Microsoft Partner – igen!

For andet år i træk løb VENZO med titlen som ”Årets Deployment Partner”. Herudover blev VENZO hædret som ”Årets Management og Virtualization Partner” ved Microsofts prestigefyldte Award-show den 30. oktober 2012.

VENZO’s stærke fokus på at skabe de bedst mulige løsninger for vores kunder og drive ny deployment-teknologi ind i de danske virksomheder samt vores store vilje og lyst til at investere langsigtet i Microsofts infrastrukturplatform blev belønnet, da VENZO vandt titlerne som Årets Deployment Partner og Årets Management & Virtualization Partner den 30. oktober 2012.

Det er første gang, at VENZO vinder to af de prestigefyldte Partner Awards, ligesom det er andet år i træk, at VENZO modtager titlen som Årets Deployment Partner.Det var således en glad og meget stolt Christian Petersen, Vice President og Partner i VENZO, der to gange kunne tage imod en pris ved det prestigefulde show i Tivoli Congress Center: ”Vi er meget beærede over at vinde to priser og enormt stolte over, at vi for andet år i træk kan kalde os Årets Deployment Partner. Det er et skulderklap til den måde, vi driver vores Microsoft-forretning på og en stor anerkendelse af vores professionelle arbejdsindsats og evne til at drive projekter succesfuldt.”

Med de to priser understreger VENZO sin position som førende leverandør af deployment- og management løsninger samt det gode og tætte samarbejde med Microsoft, og prisen som Årets Deployment Partner blev overrakt til VENZO med følgende begrundelse fra juryen:

” Årets Deployment Partner deltager aktivt i Microsofts deployment-programmer og i den seneste tilføjelse med App-udvikling og -udrulning til Windows 8, er de også med i forreste række. Det forgangne år har budt på mange fælles deployment-PoC’er, hvor kunderne nu kan udnytte styrkerne i Windows 7 og Office 2010. Årets Deployment Partner 2012 sætter en ære i at have fingeren på pulsen og altid være med som de første til at drive ny deployment-teknologi ind i de danske virksomheder. Et godt eksempel på dette er adoptionen af Windows Intune som værktøj til at hjælpe kunderne med administration af pc’er og mobile enheder fra Skyen, effektivt balanceret med de eksisterende kernekompetencer til at lave den rigtige balance i løsningerne. Årets Deployment Partner forstår at indgå i samarbejde med andre Microsoft-partnere for at skabe de bedst mulige løsninger til kunderne. Partneren ved, at indsigt sammen med Microsoft skaber værdi, og at det er i dette fællesskab, de holdbare løsninger kommer til live.”

Prisen som Årets Management & Virtualization Partner blev begrundet således:

”Årets vinder i Management & Virtualization har på flere fronter gjort sig bemærket gennem året. En stærk fokus på at generere Ny pipeline fra årets start førte til et imponerende antal lukkede sager gennem året – med en god fordeling i både EPG og CA segmentet. Partneren viste en god forståelse for udnyttelse af Microsofts forskellige funding og deployment programmer til at accelerere og lukke sagerne ligesom en tæt kontakt og dialog med Microsoft Redmond førte til deltagelse i System Center TAP programmet og efterfølgende markedsføringsaktiviteter. Denne partner har vist en stor vilje og lyst til at investere også langsigtet i Microsofts infrastrukturplatform. Her skal specielt fremhæves deres fokus på hosting segmentet, hvor de har investeret tid og kompetencer så at danske hostere hurtigere har kunne tage Hyper-V og System Center i brug. Alt i alt en stærk partner som har leveret på både antal sager, teknisk kompetence, marketinginvolvering og på deres tætte samarbejde med Microsoft på strategiske vigtige områder.”

VENZO ønsker vinderne af de øvrige kategorier et stort tillykke. Læs mere om priserne og se vinderne af de øvrige kategorier her

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Microsoft, VENZO og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s