MMS 2012: SCCM // Windows Intune Wave 3

På dette års MMS har Microsoft overrasket meget positivt… Hvem skulle have troet, at Brad Anderson på en keynote ville vise iPhones og iPads! Det er ikke set før, og det viser bare, at Microsoft for alvor er vågnet op: De tænker bredt, når de tænker Management af Devices.

Selve Windows Intune Wave 3 var også en positiv overraskelse: Som noget nyt kan både iOS og Android håndteres – og Microsoft ville endda meget gerne vise det.

Intune har fået en Mobile Device Management (MDM) med i porteføljen, således at man nu kan håndtere alle de gængse mobilenheder med policies, software og enrollment. Der er derudover kommet en Windows Intune Exchange Connector, hvorigennem man kan håndtere mobile enheder.

Endvidere er Self Service udvidet, så end-usere selv kan enrolle nye enheder samt danne sig et overblik over sine egne enheder og kontrollere dem – bl.a. ved at wipe, slette eller geninstallere.

Der blev talt meget om, at Windows Intune og System Center mere om mere smelter sammen, og det giver helt nye muligheder for fleksiblel Device Management på tværs af alle enhedstyper. Det er helt klart en ny, spændende retning, som de 2 produkter bevæger sig imod.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i MMS 2012 og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s