MMS 2012: Day One Keynote

Så er MMS 2012 for alvor skudt i gang. Efter de obligatoriske netværks-, shopping- og oplevelsesrige dage er vi nu klar til at få lidt (forhåbentlig ny) viden med hjem. Keynoten på dag 1 markerer startskuddet for dette.

MMS 2012’s første keynote havde følgende beskrivelse:
Cloud computing and the delivery of true IT as a Service is one of the most profound industry shifts in decades. Join Brad Anderson, Corporate Vice President of Microsoft’s Management and Security Division, as he shares Microsoft’s vision for cloud computing and shows how System Center 2012, as part of the Microsoft private cloud, will enable you to deliver the promise of cloud computing in your organization today.

Brad Anderson startede med at byde velkommen og samtidig nævne, at det er 10 års jubilæum for MMS. VENZO har været repræsenteret siden vi startede forretningen og ser denne konference som et absolut must hvert år.

Det overordnet emne på denne keynote var Private Cloud Computing, Brad Anderson talte om Pooled ressources, self-service og andre parametre, der skal til for at understøtte cloud computing. System Center 2012 er fundamentet herfor, og det blev annonceret, at System Center 2012 nu er tilgængeligt World Wide, og at der generelt set har været fokus på at simplificere System Center produkterne.

Over 100.000 servere World Wide har været en del af TAP programmet på System Center 2012. VENZO har selv været en del af Configuration Manager TAP programmet og har naturligvis fået en masse værdiful information den vej igennem.

Budskabet fra Brad Anderson omkring Private Cloud var blandt andet, at man i højere grad ønsker at tænke services frem for servers og hardware mv.

Der blev vist en demo af provisionering af “bare metal” igennem SCVMM 2012, herunder hvordan servere let kan provisioneres uden egentlig konfiguration af den fysiske server. Hardware lageret forsvinder reelt set fra administratoren ved brug af SCVMM, og under normale omstændigheder er aktiviteter som dialog med storage, netværk eller server teamet. Uanset om der køres Hyper-V, VMware eller andre teknologier, så er SCVMM 2012 sammen med resten af System Center produkterne i stand til at levere en løsning der præsenterer og monitorering af de processer der kører bagved.

Det blev derudover annonceret, at MCSE certificeringen er blevet tilpasset Private Cloud.

Announcement: Windows Server 2012 bliver frigivet i år

Der er rigtig mange nye features i Windows Server 2012. Nogle af de rigtigt lækre er forbedringer til Hyper-V, herunder Netvork Virtualization; forbedringer af storage og support af op til 64 TB diske (hvis man skulle få lyst til det); Live Migration imellem forskellige clustre, clouds og stand-alone hosts. Der blev vist nogle gode demoer af dette, og det er helt sikkert noget, der vil øge Microsofts position på virtualiseringsmarkedet.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i MMS 2012 og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s