VENZO har fokus på næste Exchange version

Som foretrukken Microsoft infrastrukturpartner er VENZO, sammen med én af vores kunder, blevet udvalgt til RDP og TAP programmet på næste Exchange version. VENZO er den eneste danske leverandør, der er blevet udvalgt til programmet, som globalt set består af 70 kunder og partnere.

RDP og TAP er to specielle beta-programmer hos Microsoft, hvis formål er at give Microsoft værdifulde tilbagemeldinger vedrørende den næste version af Exchange. Som en del af programmet vil VENZO sammen med vores kunde få mulighed for at teste og implementere Exchange i produktion på de beta-versioner, som vi får adgang til.

Som opstart på programmet blev VENZO inviteret til Redmond i USA for at deltage i en uges seminar. Her blev det gennemgået hvilke nye features, som kommer i næste version, samt hvilke overvejelser Microsoft har gjort sig omkring disse. VENZO er underlagt meget strenge NDA-krav, så på nuværende tidspunkt kan og må vi desværre ikke fortælle hvilke forbedringer, der kommer, og hvornår næste version af Exchange releases… men én ting kan vi dog røbe: Der sker mange spændende ting, som vi alle kan se frem til og vil se som positive produktforbedringer!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Exchange, VENZO og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s