Årets Deployment Partner søger Deployment specialister

VENZO, Årets Microsoft Deployment Partner 2011, udvider forretningen med flere, kompetente Deployment specialister. Har du lyst til at arbejde med Microsoft Deployment løsninger hos nogle af Danmarks største virksomheder? Så er det dig, vi søger!

Hos VENZO har vi travlt! Dagligt stilles vi over for nye, spændende opgaver og udfordringer, som   kræver de bedste løsninger og de mest kompetente medarbejdere. Derfor har vi brug for dig, der har lysten til at være en del af et innovativt it-konsulenthus og dig, der har evnen til at levere resultater, som skaber værdi og fremdrift.

Om stillingen
Som Deployment specialist vil du få det tekniske ansvar for en række projekter, ligesom du i samarbejde med salgsafdelingen skal opdyrke og udvikle nye kunderelationer. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Udførende konsulent
  • Teknisk ansvarlig, herunder ansvarlig for design   af Deployment løsninger hos nogle af Danmarks største virksomheder Afholdelse af workshops hos vores kunder
  • Faglig sparring med resten af konsulentgruppen   samt med Microsofts netværk.
  • Pre-sale og løbende sparring med   salgsafdelingen
  • Udarbejdelse af tilbud, design- og driftsdokumentation mv.

Om dig
Du har bred erfaring med Microsofts Deployment løsninger, og du evner at indgå i tæt samarbejde og sparring med kunden og dine kolleger omkring projektet. Her kan du være med til at drive den tekniske del af løsningsprocessen fra analyse og design, til implementering og idriftsættelse.

Vi forventer, at du har kompetencer inden for disse områder:

  • SCCM 2007, herunder software udrulning, software updates samt design af OS Deployment
  • Kendskab til produkterne i System Center Suiten og samspillet mellem disse.

Herudover ser vi gerne, at du har kendskab til:

  • SCCM 2012
  • App-V
  • Microsoft infrastruktur generelt.

Som person skal du kunne lytte til og forstå vores kunder og deres tekniske udfordringer/behov. Du arbejder systematisk, følger dine opgaver helt til dørs og trives i et travlt miljø med kompetente kolleger.

Om VENZO
VENZO er et it-konsulenthus i rivende udvikling, med base på Christianshavn. VENZO er SKI-godkendt leverandør og Microsoft Partner med guldstatus inden for Desktop, Virtualization, Unified   Communications samt Systems Management. Samlet set servicerer vi mere end 100.000 arbejdsstationer fordelt på flere end 100 offentlige såvel som private kunder. Læs mere på http://www.venzo.dk

Som ansat i VENZO kan du se frem til et spændende og selvstændigt job med bred kontakt til såvel kunder som hele VENZO’s organisation. Kulturen er ung og dynamisk med en uformel og direkte omgangstone – og du vil i høj grad få mulighed for at sætte dit præg på udviklingen og stillingen. Derudover lægger vi stor vægt på, at du løbende udvikler og styrker dine kompetencer, da det er afgørende for VENZO at fastholde et højt fagligt niveau blandt vores medarbejdere. Lønnen afspejler naturligvis dine kompetencer.

Hvis du mener, det er dig, vi leder efter, og at du har det, der skal til for at blive en del VENZO – så kontakt os nu! Send din ansøgning til os på e-mail hr@venzo.dk.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i VENZO og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s