Campus Days: System Center Orchestrator

Forud for dagens System Center Orchestrator session var der præsenteret følgende intro:

“​I denne session dækker vi de nye funktionaliteter, som Orchestrator vil bringe til System Center ift. integration, orkestrering og løsninger til automatisering, og hvordan disse passer sammen med Microsoft Private Cloud løsninger.”

Orchestrator er videreudviklingen af Opalis. Overordnet set handler det om at få System Center suiten til at spille samme på en mere effektiv måde. Det sker ved brug af integration packs, og tanken er, at integrationen for så vidt muligt skal ske uden at scripte for meget. Tilgangen til integrationen uden scripting gør, at det er leverandørerne, der tager ansvaret for integrationen – og ikke den enkelte scripter.

Generelt set kan Orchastrator hjælpe med alt, lige fra at starte en service efter et nedbrud, til at hente log filer ud, hvis en web server er gået ned. Indenfor de enkelte ansvarsområder i virksomheden er der forskellige fordele: Ledelsen kan f.eks. lettere overskue workflows, mens udvikleren bygger dem, uden at skulle overskue kode eller knap så overskuelige Visio-diagrammer. Servicedesk og IT-professionelle kan let bygge deres egne arbejdsgange og processer, mens udviklerne får en lettere og mere struktureret tilgang til design af processer.

Hele fundamentet består af en masse aktiviteter, der kan kædes sammen via det grafiske interface, hvor en masse actions fortæller hvad og hvordan, det skal ske. Som udgangspunkt leveres en masse standardaktiviteter, der kan være alt fra at forbinde til web services, køre programmer og scripts, arbejde med databaser eller arbejde med filer og foldere.

Alt i alt ser vi et stærkt produkt komme på markedet, og arbejdet ligger således nu i at synliggøre overfor den enkelte kunde, hvordan det kan hjælpe i netop deres organisation.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Campus Days og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s