Status på ConfigMgr 2012 TAP

Vores deltagelse i ConfigMgr TAP programmet på SKAT skrider godt fremad. Vi har haft besøg af Microsoft, og detailplanlægningen er blevet gennemgået og fastlagt.

Vi har afholdt workshops sammen med Microsoft for at klarlægge det nuværende setup i ConfigMgr 2007, hvordan konfigurationen skal se ud i ConfigMgr 2012 Beta 2 og fremadrettet mod udrulning af ConfigMgr 2012 RTM. ConfigMgr 2012 er installeret i produktion, og klienterne er så småt ved at brede sig ud til brugerne.

Derudover har vi fået testet og gennemført en migreringsproces. Der er oprettet migreringsjob og alle pakker, collection, advertisements osv. er migreret over på den nye platform. Vi har haft nogle udfodringer og forslag til forbedringer i den forbindelse, men generelt ser det rigtig godt ud. Migreringen kører stabilt, og det virker lovende for den proces, som kunderne skal igennem, når de skal overgå til ConfigMgr 2012.

I forbindelsen med TAP programmet har vi testet forskellige scenarier, blandt andet den nye Application Management-model. Vores klare konklusion er, at applikationshåndtering bliver meget lettere i fremtiden. Når det er sagt, så kører vi stadig i BETA, og i skrivende stund er det SKAT/VENZO, der har identificeret flest bugs blandt de deltagende TAP-kunder… Disse er blevet til hotfixes, hvilket vidner om en seriøs tilgang til produktet.

VENZO er begejstrede for ConfigMgr 2012 og arbejder benhårdt på at forblive Danmarks førende deployment-hus – også efter lanceringen…

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i ConfigMgr og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s