Hektiske uger

Det har været nogle travle uger for Client Management-afdelingen, siden vi vendte hjem fra Las Vegas i slutningen af marts.

Først og fremmest har vi afholdt et brunchmøde for en række kunder på Nimb i Tivoli, hvor vi fortalte om vores oplevelser fra MMS og de teknologier og nye produkter, vi blev introduceret for på konferencen. Mødet er det første i en række af brunchmøder og vakte stor begejstring hos alle deltagere, som gik derfra med ny viden om de vigtigste tendenser og produkter inden for Microsofts System Center portefølje.

Vi glæder os til at genoptage successen – og opfordrer alle, som vil høre mere om nye tiltag og tendenser  og VENZO’s løsninger, til at deltage. Så hold øje med bloggen og VENZO’s hjemmeside, hvor vi annoncerer brunchmøderne!

Dernæst har vi været overvældet af interessen for ConfigMgr 2012, som er et produkt, der mildest talt er stor efterspørgsel efter. Det skyldes ikke mindst de utrolig mange nye og relevante funktioner, der er et finde i forhold til ConfigMgr 2007.

Vi vil altid gerne dele vores viden og fortælle om nye teknologier og tiltag, så har du lyst til at høre mere om  ConfigMgr eller andre produkter i System Center serien – så lad høre fra dig!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i VENZO og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s