Onsdagens keynote og sessioner

MMS 2011 går videre, alt imens vi kæmper med at få døgnrytmen rettet ind til Las Vegas tid. Vejret er blevet godt på trods af en del skyer de første dage – og regn! Ja, hvem havde troet, det kunne regne i Vegas?

Onsdagens keynote og sessioner bød på en række nyheder og overraskelser:

  • ConfigMgr 2012 Beta 2 er nu tilgængelig, og vi kan derfor ikke vente med at få fingre i den, når vi kommer tilbage til Danmark. Vi har selvfølglig luret alle de nye ting, der er med, men det skal blive rart selv at få fingre i den.
  • Device Management i ConfigMgr 2012 får ny support for blandt andet iPhone, iPad og Symbian. En fantastisk nyhed da man nu kan styre alle virksomhedens enheder fra samme platform. Sådan Microsoft!
  • Application Management blev igen fremhævet på keynoten. Her kommer rigtig mange spændende tiltag, og applikationsudviklere får noget lettere vilkår fremadrettet.
  • Behovet for at kunne konfigurere forskellige indstillinger for ConfigMgr-klienter har altid været der, men det har indtil nu krævet et primært site. Nu kan man påtrykke indstillinger baseret på Collections i stedet.
  • Forefront Endpoint Protection 2010 licensen bliver fremadrettet en del af Core CAL. Det er en optimal nyhed, idet der kan spares en masse kroner på antivirus software, og samtidig gives der mulighed for at samle administrationen af sine servere og arbejdsstationer i et værktøj.

Windows Intune blev annonceret og er nu tilgængelig. Intune er håndtering af pc’er via skyen. Den første version indeholder mulighed for at kontrollere software updates, lave inventory og monitorering. Vigtige elementer som softwaredistribution kommer først i senere versioner. Produktet er en udemærket løsning til virksomheder, der ikke har store behov for distribution af software, men som gerne vil holde øje med deres klienter. Fordelen er, at klienterne kan være koblet op på en hvilken som helst måde, de skal bare have internetforbindelse.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i MMS og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s