Keynoten fra tirsdag: Cloud!

Så er tirsdagen vel overstået (vi er tidsmæssigt bagud her i Vegas) – og vi kan se tilbage på den første større MMS-dag, hvor de forskellige break-out sessioner for alvor kom igang:

Dagen startede med en Keynote, hvor Brad Anderson talte cloud computing. Der blev generelt lagt meget vægt på Microsofts cloud-strategi og de muligheder, Microsoft ser i skyen. Særlig lå fokus på de fordele, som er ved store data-centre, hvor man typisk ikke bekymrer sig om at skifte diske i et SAN eller reperere en server. Det er derimod faste politikker, der bestemmmer hvor mange diske der skal gå i stykker, før hele SAN’et bliver udskiftet, og hvis en server ikke længere fungerer, så bliver den skrottet. Cloud-services fylder i år en del på MMS.

Derudover blev det annonceret, at Virutal Machine Manager 2012 vil have support for både VMware og Xen. Microsoft har i forvejen et lækkert produkt i Virtual Machine Manager, og det ser ud til, at der sker en masse spændende nytænkning i næste udgave.

Operations Manager 2012 får langt bedre support for overvågning af netværk, fysisk hardware samt storage. Dermed bliver det lettere at monitorere hele it-miljøet og ikke kun Windows og applikationslaget.

Til sidst blev System Center Advisor præsenteret. Dette produkt har særligt fokus på at fortælle om mulige forbedringer og opdateringer, der kan optimere ens miljø.

Generelt bliver alle System Center produkter fornyet over de næste år, så der er masser at se frem til!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i MMS og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s