Cool comedy og komsammen i VENZO

I sidste uge afholdt VENZO det første arrangement i den nyligt etablerede personaleforening (aka foreningen for dit velvære i VENZO), som inviterede til Open Mike i byen. Konceptet var enkelt: Fællesspisning, fadbamser og standup til en flad femogtyvekrone!

Der var en bred opbakning til arrangementet, som var en stor succes – og alle der var med fik en sjov tirsdag aften i Huset i Magstræde, hvor både nye upcommers, erfarne og professionelle komikere leverede et underholdende show, godt hjulpet på vej af Jacob Svendsen, som var aftenens vært. Sjældent har man grinet så meget og så længe. Og med både Heino Hansen og Frank Hvam på scenen, der med sin enestående evne til at levere skæve vittigheder fyrede op for sit nyste materiale, blev stemningen løftet helt i vejret!

Alt i alt en rigtig god aften, som helt sikkert skal gentages! Og ikke alene var det en sjov måde at samle VENZO på – det var også i en god sags tjeneste, idet entréen i Huset går ubeskåret til Red Barnet Ungdom.

Vi gik alle hjem med et stort smil på læben, som nok varer til næste gang, personaleforeninger slår til. Vi glæder os allerede og takker for et forrygende arrangement!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i VENZO og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s