ConfigMgr 2012 – brug for konsol eller hva’?

VENZO er – som del af ConfigMgr 2012 TAP-programmet – blevet bedt om at uddanne Microsoft i hvad det er, web-baserede administrative konsoller gør for ConfigMgr 2007. Som del af ConfigMgr 2012 TAP-programmet har vi fået lov til at se nærmere på Beta2 Escrow af ConfigMgr 2012. Det ser godt ud! Men er det godt nok?

Der er sket mange forbedringer i forhold til ConfigMgr 2007, hvor blandt andet administrationen af produktet ikke er kendt for at være den smidigste og mest fleksible, og slet ikke i forhold til mange af søster-produkterne i System Center serien. 

Mange konsulenthuse er kendt for at bygge konsoller, der ligger som et lag ovenpå ConfigMgr 2007. VENZO har selv introduceret NEO Service Manger. Generelt set er målet med disse konsoller at gøre arbejdsgangene lettere for den enkelte administrator, supporter og slutbruger.

Mange ser ConfigMgr 2007 som et framework, der understøtter det, man teknisk set gerne vil; nemlig at bringe software fra datacentret og ud til slutbrugeren. Den fundamentale funktionalitet fungerer også fint, men som nævnt er det brugervenligheden, der halter lidt.

Det ville naturligvis være smart, hvis Microsoft blot byggede ConfigMgr 2012 administrationskonsollen, så den passede perfekt ind i alle virksomheder og let kunne adopteres ind i de daglige driftrutiner. Men lige netop dette har altid været filosofien bag ConfigMgr – det skal passe ind i alle organisationer, både store som små.

På den baggrund er vi i VENZO blevet bedt om at introducere vores konsol og tankerne bag denne for Microsoft. Vi skal dels forklare, hvad det er, den kan, som Microsoft ikke kan på ConfigMgr 2007, og dels diskutere hvorfor kunder efterspørger disse værktøjer.

Microsoft derimod har stillet sig selv den udfordring at de vil løse de scenarier ved brug af Role Based Administration.

Følg med her på bloggen og se hvem der vinder kampen!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i ConfigMgr, NEO, VENZO og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s