Antivirus – nemmere og smartere end nogensinde før

Med Microsofts Forefront Endpoint Protection får du en enkel og brugervenlig antivirusløsning, der sikrer dit arbejdsmiljø!

Microsofts Forefront Endpoint Protection er en ny version af Forefront Client Security, der gør det muligt både at beskytte og optimere desktops, laptops og styresystemer.

Med Forefront Endpoint Protection integreres sikkerhedshåndteringen af klienter og servere med den almindelige klienthåndtering. Det betyder lettere administration, mindre vedligeholdelse og større brugervenlighed.

Forefront Endpoint Protection er fuldt integrérbart med Microsoft Configuration Manager, der samler håndtering af klienter, sikkerhed og anitivirus i ét enkelt system.  Det gør det nemt og overskueligt både at administrere og vedligeholde klienter og antivirusprogrammer. Samtidig vil en implementering af Forefront Endpoint Protection automatisk fjerne tidligere versioner af antivirussoftware, uanset om det er leveret af Microsoft eller andre producenter, hvilket er med til at forenkle processen yderligere.

Således byder en opgradering til Forefront Endpoint Protection på en række fordele, der alle bidrager til et brugervenligt miljø, som sikrer effektiv beskyttelse og en optimeret ressourcestyring.

VENZO har stor erfaring med implementering af både Configuration Manager og Forefront Client Security, og med dette nye tiltag fra Microsoft, der tilbyder en integreret løsning, kan VENZO levere et samlet koncept, som sikrer implementering og udrulning på rekordtid.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Forefront og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s